indhent tilbud gulvafslibning – en-rigtig-handyman

Ved mellemslibning menes der altså, at gulvet ”poleres”, hvorfor følgende Ikke vil forsvinde: misfarvninger, plamagepletter, dybere ridser, ujævnheder mm.

gulvafslibninger

Om det er gulvafslibning i Lyngby, gulvafslibning i Helsingør, gulvafslibning Roskilde eller gulvafslibning i Køge så kommer vi der.

gulvafslebet

Men det er ikke muligt at skifte til en vandholdig plastlak uden først at nedslibe gulvet, se “Lakering af træ” og “Maling og lakering af tidligere behandlede overflader”.

når der skal udskiftes gulve i et hus eller afslibes, er det en gulvsliber som står for at lave selve afslibning af gulve og evt.

hvilken gulvbehandling

For kommuner og institutioner udfører vi typisk følgende opgaver: Vi foretager gulvafslibning af mange forskellige typer af gulve.

http://en-rigtig-handyman.dk/gulvafslibning/

gulvbranchen

Efter gulvbehandling skal gulvene vedligeholdes med hvid plejeolie, som frisker gulvet op og udskyder selve oliering af gulve.

  • afslibning af linoleum
  • afhøvle parketgulv
  • lamelgulv
  • trægulv behandling

afrensning af trægulv

Vores standard lak er testet som den bedste og mest slidstærke en-komponent lak på markedet, og den er det bedste valg til privat brug.  en-rigtig-handyman.dk

Men det er først gennemhærdet efter 4-7 dage ved en temperatur på 20ºC.

hvilken gulvbehandling skal jeg vælge

Mange udsætter slibningen af trægulvet, fordi de ikke orker støvet samt den efterfølgende rengøring.

mindst skal man vælge en form for efterbehandling, så man skåner og beskytter gulvet.