gulvbehandling trip trap – albertslund-gulvservice

Vi benytter markedets bedste gulvbehandlingsprodukter og har meget erfarne medarbejde.

  • overlap
  • olie til trægulv
  • slibning eller afhøvling
  • afslibning af dørtrin
  • polermaskine
  • afslibning af gammel maling
  • professionel gulvafslibning

dørtrin i træ

Vi ansætter kun veluddannede og præsentable medarbejdere, hvilket altid sikrer den bedst mulige faglige ekspertise og rådgivning.

Gør brættet fast langs ende bjælkerne og eventuelle mellemliggende bjælker (se efter rækker af søm hen over tilstødende brædder) med 50 mm gulvsøm.

viking trægulv

Vi har flere års erfaring indenfor forskellige former for gulvbehandling som f. eks. afslibning, afhøvling, sæbe/ lud/ oliebehandling m. m. , og vi klarer både store som små opgaver.

Vi yder en bred vifte af hjælp – alt fra rensning af fuger til om fugning, fra slibning til efterbehandling.

gulvoverflade

Den giver en naturlig overflade, og benyttes de rette produkter samt fremgangsmåde, er denne efterbehandling også temmelig modstandsdygtig.

http://albertslund-gulvservice.dk/

korkgulv

Med de priser vi kan tilbyde, kan det nemlig ikke betale sig at gøre arbejdet selv.

Uanset hvad du har brug for, kan vi klare arbejdet på færrest mulige arbejdstimer, og det afspejler sig naturligvis i din samlede pris.  albertslund-gulvservice.dk

dørtrin træsort

I vores Gulvfirma har vi ikke lange ventetider, derfor kan vi rykke ud med kort varsel, hvis dine gulve er blevet gamle og slidte.

afhøvlet trægulv

For at få et uforpligtende tilbud eller mere information fra din gulvmand omkring vores gulvservice kan du altid kontakte os.

afslibning af maling

Med næsten 20 års erfaring inden for alle former for gulvbehandling har vi en bred vifte af kompetencer.

Vi leverer kvalitetsarbejde til konkurrencedygtige priser, og sørger altid for at overholde alle aftalte betingelser samt leveringstider, uanset om det foretages i Ølstykke, Frederikssund eller Storkøbenhavn.

bordplade afslibning

De nye gulvbrædder opbevares mindst et par dage under de samme temperatur- og fugtighedsforhold som dem de senere skal ligge under.